EEN NIEUWE MACHINE OF INSTALLATIE? DAT KAN!

Hiervoor bent u bij Tekdrix aan het juiste adres! Met een eigen ontwerpafdeling én uitgebreid machinepark, kunnen wij totaaloplossingen bieden van idee tot oplevering.

Om dit allemaal in goede banen te leiden, werken wij met een stappenplan:

INITIATIE EN DEFINITIE

Bij de eerste stap wordt het idee voor een project nader onderzocht en beschreven. Vragen als:
 
  • Is het project haalbaar?
  • Wat zijn de wensen en eisen?
  • Waar liggen de projectgrenzen?
  • Wie zijn de eventuele partners?
 
Worden hiermee beantwoord.

ONTWERP 

In deze stap wordt een ontwerp voorgesteld waarmee het gewenste projectresultaat bereikt kan worden. Dit gebeurt meestal aan de hand van een 3D ontwerp.

REALISATIE 

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, kan het worden gerealiseerd. Met onze ruime productielocatie maken wij veel in eigen beheer. Daarnaast werken wij voor speciale services samen met een aantal gerenommeerde bedrijven.

INBEDRIJFSTELLING 

Als het ontwerp gerealiseerd is vind er een fabrieksafnametest (FAT) plaats, waarbij het project bij onze productielocatie samen met de klant uitvoerig wordt getest. 

Nadat de FAT is uitgevoerd en eventuele laatste restpunten zijn verwerkt, wordt het project naar uw locatie overgebracht en geïnstalleerd. Hierna vindt er een integratietest (SAT) plaats. Het project wordt wederom getest en in gebruik genomen. Documentatie zoals de gebruikershandleiding, CE-Verklaring en technische tekeningen zullen worden verstrekt.

NAZORG 

Om te zorgen dat uw projectrealisatie goed blijft functioneren is tijdig onderhoud essentieel om defecten te voorkomen. Uiteraard kunnen wij u hierbij dienen.
TEST